13-14 ЛИСТОПАДА 2024 | ПОЛЬЩА | ВАРШАВА | EXPO XXI 

13-14 ЛИСТОПАДА 2024 | ПОЛЬЩА | ВАРШАВА | EXPO XXI 

ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ ЕНЕРГЕТИКИ СЄВЄРОДОНЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ПІДПИСАНО МЕМОРАНДУМ ІЗ НІДЕРЛАНДСЬКОЮ КОМПАНІЄЮ

ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ ЕНЕРГЕТИКИ СЄВЄРОДОНЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ПІДПИСАНО МЕМОРАНДУМ ІЗ НІДЕРЛАНДСЬКОЮ КОМПАНІЄЮ

Триває розширення географічних меж міжнародного співробітництва щодо відновлення території Сєвєродонецької громади в енергетичній сфері.

Зазначається, що 9 січня меморандум про співробітництво уклали начальник Сєвєродонецькою МВА Сєвєродонецького району Олександр Стрюк та керуючій директор UGENIA B.V. György FORTI.

"Метою даного співробітництва є налагодження результативної співпраці щодо відновлення території Сєвєродонецької громади в енергетичній сфері (електро- та теплоенергетиці), яка зазнала і зазнає жахливих наслідків військової агресії, здійсненої російською федерацією", — йдеться у повідомленні.

Наголошується, що означений меморандум є продовженням співпраці з міжнародними партнерами в рамках участі Сєвєродонецької громади вже вдруге у Міжнародній виставці-конференції ReBuild Ukraine, яка відбулася 14-15 листопада 2023 року у Варшаві.

Також зазначається, що компанія UGENIA B.V. має великий досвід роботи в міжнародному енергетичному секторі й готова виступити посередником між Сєвєродонецькою міською військовою адміністрацією та потенційними міжнародними постачальниками необхідного обладнання для відновлення електро- та теплоенергетики Сєвєродонецької громади."Нідерландська компанія готова надати допомогу у пошуку міжнародних інвесторів з метою покриття фінансових витрат, пов’язаних з придбанням необхідного обладнання, транспортуванням його до місця призначення та первісним введенням в експлуатацію даного обладнання", — розповіли у Сєвєродонецькій МВА.

Джерело: https://t.me/sm_vca/8482