Illustration
Illustration



REBUILD UKRAINE 2023:Результати участі Ізюмської громади Харківської області

🤝Громади-учасниці Міжнародної виставки-форуму REBUILD UKRAINE 2023, що відбулась 15-16 лютого у Варшаві, поділилися своїми напрацюваннями та результатами участі.
▪️За підсумками участі, Ізюмська громада підписала Меморандум про співпрацю з Торгово-Промисловою Палатою Італії в Україні, заявивши про свій намір співпрацювати у різноманітних галузях, в межах компетентності сторін, з особливою увагою до реконструкції та відновлення інфраструктури громади, яка постраждала внаслідок військової агресії російських окупантів у 2022 році.

▪️Також комунальні підприємства і виконавчі органи Ізюмської міської ради наразі проводять перемовини з деякими грантодавцями, які під час Форуму виявили бажання надати благодійну допомогу мешканцям Ізюмської громади.

▪️Ізюмська громада відзначила, що завдяки участі у Форумі їм вдалося познайомитися з великою кількістю виробників різної продукції та надавачів послуг у галузі архітектурних, просторових, цифрових і інших рішень.

Нагадаємо, що Всеукраїнська Асоціація ОТГ стала партнером проєкту Rebuild Ukraine у проведенні 15-16 лютого, у Варшаві, Міжнародної виставки-форуму REBUILD UKRAINE 2023 для залучення зовнішнього фінансування ЄС з метою відбудови України.

Детальніше ⬇️
https://hromady.org/rebuild-ukraine-2023/