Підписання Меморандуму про співпрацю між ReBuild Ukraine та Міністерством енергетики України

ReBuild Ukraine powered by Energy відбудеться під патронатом Міністерство енергетики України!

Спрямовуємо всі наші ресурси та професійні компетенції на:✅ прискорення залучення міжнародного фінансування на відновлення енергетичного сектору України. Сприяння підприємствам енергетичної галузі України у реалізації відновлення об’єктів критичної інфраструктури, пошкоджених в результаті військової агресії рф;✅ налагодження ефективної взаємодії між органами центрального управління, місцевого самоврядування та компаніями, що працюють над створенням інструментів та майданчика для утворення механізму відбудови України;✅ узгодження та налагодження робочих механізмів щодо залучення інструментів фінансування енергетичного сектора України.У п'ятницю 17.03.2023, командою ReBuild Ukraine відбулось офіційне підписання✍️Меморандуму з Міністерством Енергетики України, щодо підтримки міжнародної виставки-конференції ReBuild Ukraine powered by Energy 🤝.
💬 "Вона дійсно буде про енергію, і вона буде енергійною, коли компанії українські та компанії зі всього світу з Європи, з Польщі зокрема, побачать потенціал відновлення України. Ми зможемо говорити не тільки про проблеми, а більше показати перспективи. Україна насправді велика країна з великою територією, з потенціалом для різних генерацій електроенергетики….маємо багато проєктів і по генерації, і по розподілу. Це дуже зацікавить виробників обладнання, але нам також важливо, щоб такі підприємства були й в Україні, треба ініціювати такі проєкти…І це тільки маленька частина нашого потенціалу стати Європейським Хабом зеленої енергетики, Європейським Хабом створення і накопичення енергетики. Ми вже стаємо енергетичним хабом зберігання газу в наших підземних сховищах і розглядається питання транспортної системи газу…Я вірю, що на заході ReBuild Ukraine powered by Energy будуть дивитися на Україну, як на країну великих перспектив для реалізації інвестиційних проєктів для підтримки Європи. Сильна енергетична система України це сильна національна енергетична безпека всього Європейського континенту" - зазначив заступник Міністра Енергетики України Ярослав Демченков.
💬 "Як фахівці у бізнес відносинах обіцяємо створити цей комунікаційний хаб. Ми будемо запрошувати європейський і світовий бізнес, як вже це вміємо, робимо і таке інше. Ми будемо запрошувати величезну кількість донорських інвестиційних компаній з усього світу. Я думаю, що це ще один, дуже великий поштовх для того, щоб Україна стала Європейським Енергетичним Центром" – підсумувала Тетяна Федорова Tatyana Fedorova, директор компанії Premier Expo Ukraine, ініціатор проєкту ReBuild Ukraine.