Illustration
Illustration



REBUILD UKRAINE 2023:Результати участі Дергачівської громади Харківської області

🤝Громади-учасниці Міжнародної виставки-форуму REBUILD UKRAINE 2023, що відбулась 15-16 лютого у Варшаві, поділилися своїми напрацюваннями та результатами участі.
Дергачівській громаді вдалося налагодити партнерські зв’язки з гуманітарними організаціями та потенційними інвесторами, які готові долучитися до відбудови громади після завершення активних бойових дій за безпечних умов.

Також делегати, які представляли громаду на Форумі, отримали досвід ведення подібних перемовин. Зокрема, начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко взяв участь у форумі «Житло та відновлення міст: обмін досвідом в Японії про міські кризи», що відбувся у середині березня в японській Хіросімі (у місті, яке за часів Другої світової війни, зруйнували ядерними бомбами, присвячено питанням відновлення). Захід був організований Світовим банком та владою Японії, де обговорювались питання глобальних проблем і ризиків, пов’язаних з війнами, пандемією коронавірусу, стихійними лихами. Участь взяли представники делегації з різних країн світу.

Детальніше ⬇️
https://hromady.org/rebuild-ukraine-2023-rezultati-uchasti-dergachivskoї-gromadi-xarkivskoї-oblasti/