Illustration
Illustration
Illustration



REBUILD UKRAINE 2023: Результати участі Баштанської громади Миколаївської областІ

За результатами участі Баштанська територіальна громада у Міжнародній виставці-форумі, що відбулась 15-16 лютого у Варшаві, підписала Меморандуми:
▪️Про співпрацю між Торгово-Промисловою Палатою Італії в Україні та Баштанською міською територіальною громадою, заявивши про свій намір співпрацювати у різних напрямках, в межах компетентності сторін, з особливою увагою до реконструкції та відновлення України.

▪️Тристоронній Меморандум про співпрацю при реалізації проекту відновлення та розбудови населених пунктів та інфраструктури комунальної форми власності територіальних громад України між Баштанською міською територіальною громадою, Тайхманн ет Компаньйонс Проперті Нетворкс ГмбХ (Австрія) та ТОВ «Макулан ет Компаньйонс Проперті Нетворкс». Мета Меморандуму – в межах чинного законодавства об’єднати зусилля Сторін щодо відновлення комунального майна Баштанської міської територіальної громади, яке було зруйноване внаслідок російської агресії, та виявити і конкретизувати інвестиційний потенціал громади, сприяти подальшій реконструкції та розвитку громади на основі принципів «зеленої трансформації» ЄС, враховуючи стратегічні документи громади.

📍Допомога для Баштанської громади
:

Запропоновано надання допомоги у вигляді пожертви металочерепиці для перекриття будівлі дитячої юнацької творчості, що постраждала під час ракетного обстрілу від компанії BLACHODACH з польського міста Тарнув, яка спеціалізується на виробництві сталевих та алюмінієвих покрівель.

Отримана безповоротна фінансова допомога для ремонту автобусів Баштанської громади, які були значно пошкоджені внаслідок ворожих обстрілів.

Баштанська громада висловила свою щиру подяку організаторам за можливість взяти участі у Форумі REBUILD UKRAINE 2023 та надану можливість для налагодження нових партнерств!
Громада продовжує створювати усі необхідні умови з метою збільшення обсягу інвестицій у громаду, завжди відкриті до співпраці!