Illustration

Всім, хто скучив за виставкою MiningWorld Ukraine, раді презентувати наш новий проєкт MINING RECOVERY CONFERENCE, який відбудеться 11 квітня у Києві.

🏣 КВЦ «Парковий»📍 Паркова дорога, 16а.
Mining Recovery Conference – це захід для активних надрокористувачів та постачальників технологій, інституційних та приватних інвесторів, представників державних та місцевих органів влади, які розуміють, що без ефективного управління корисними копалинами будівельної групи неможливі ані стале виробництво будівельних матеріалів, ані повноцінна відбудова України та її громад.
🤔 Про що говоритимуть спікери та учасники тематичних панелей?
Про ключові тренди добувної галузі в Україні та світі, про те, як вплинула війна на весь ланцюг виробництва від видобутку сировини до експорту готової продукції, про законодавчі зміни та можливості для інвестицій і, звичайно, про роль добувної галузі у відбудові країни.
☝️Особливо цікавою обіцяє бути дискусія на тему взаємодії в трикутнику «надрокористувач – власник землі – громада» і яким чином органи місцевого самоврядування можуть бути одночасно ефективними медіаторами між стейкхолдерами та непрямими бенефіціарами реалізованих проєктів.