Illustration
Illustration


REBUILD UKRAINE 2023: Результати участі Вознесенської громади

Громади-учасниці Міжнародної виставки-форуму REBUILD UKRAINE 2023, що відбулась 15-16 лютого у Варшаві поділилися своїми напрацюваннями та результатами участі.
✅ Вознесенська громада Миколаївської області за результатами участі у REBUILD UKRAINE 2023 уклала два нових Меморандуми про співпрацю:

▪️ Із Громадською організацією INSPIRELI AWARDS, яка проводить найбільший студентський архітектурний конкурс планети. Мета меморандуму – в рамках гуманітарної співпраці зібрати та опублікувати інформацію про знищені війною будівлі українських міст та сіл, включно з їх попередньою (проєктною) документацією на сторінках www.inspireli.com та обʼєднати дотичних осіб (адміністраторів, власників, представників) із глобальною академічною, студентською та архітектурною спільнотою, яка безкоштовно запропонує архітектурні студії відбудови конкретних будівель.

▪️ З Торгово-промисловою палатою Італії в Україні про співпрацю у різних напрямах, з особливою увагою до реконструкції та відновлення України.

Водночас громада познайомилася на виставці з великою кількістю виробників різної продукції та надавачів послуг у галузі архітектурних, просторових, цифрових і інших рішень, які готові, в разі потреби, запропонувати свої послуги. Кількість таких пропозицій чимала.